Navigation Menu+

Csányi Sándor – Férfiagy
2018. 05. 25.

NAGYON NAGY AZ ÉRDEKLŐDÉS, EGY HÓNAPPAL AZ ELŐADÁS ELŐTT MINDEN JEGY ELKELT, EZÉRT SZERVEZTÜNK EGY MÁSODIK ELŐADÁST IS, MELY UGYANAZON A NAPON, 17:30-KOR KEZDŐDIK.

 

A férfiagy – avagy nincs itt valami ellentmondás?

Egyszemélyes vígjáték

Az egyszemélyes vígjáték főszereplője Sanyi, a hímsoviniszta férfi. Nem mintha létezne a világon másmilyen, de Sanyi legalább beismeri, hogy ő az! Két héttel ezelőtt elhagyta a menyasszonya, pontosabban épp két hét gondolkodási időt adott neki, hogy megválaszolja a nagy kérdést: „Mit akar a nő?”
A két hét leteltével, menyasszonya telefonhívására várva, a hiúságában sértett Sanyi elkeseredetten összegzi tépelődéseinek eredményét, és a „stand-up comedy” elemeit is ötvöző fergeteges előadásban idézi fel a nőkkel kapcsolatos emlékeit és tapasztalatait. Eközben a gondolkodását formáló más hímsoviniszta férfiak alteregóit is magára ölti, vagyis bár egyszemélyes színdarabot látunk, mégis hat férfitípus elevenedik meg a színpadon, akik tanácsaikkal és történeteikkel inkább összezavarják Sanyit, semmint segítik abban, hogy a fenti, nagy kérdésre megtalálja a választ. Hogy ez végül sikerül-e neki, egyelőre maradjon titok!

 

  • 1. előadás: 2018. május 25. 17:30 JEGYVÁSÁRLÁS
  • 2. előadás: 2018. május 25. 19:30 (minden jegy elkelt)

Helyszín:

 

Várunk szeretettel!

2014 Stage in london - All rights reserved!

Találkozzunk a Facebook oldalunkon is!