Navigation Menu+

Dr.Bagdy Emőke & Dr.Buda László előadása – 2015. 11. 14.

Prof. Dr. Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, író, a pszichológiatudomány kandidátusa tavalyi nagysikerű előadása után ismét elfogadta a meghívásunkat és novemberben ismét Londonba látogat.
Ezúttal Dr. Buda László pszichiáter, pszichoterapeuta, a Magyar Szomato-pszichoterápiás Egyesület elnöke is a vendégünk lesz, így egy este két előadást hallgathatnak meg az érdeklődők.

Dr. Bagdy Emőke

Dr. Bagdy Emőke az utóbbi 42 évben 1600 tudományos előadást tartott, azaz szinte nem telt el hét, hogy egy konferencián ne hallhattuk volna. 12 saját szakkönyve van, 24 könyv szerkesztője. 104 szakkönyv fejezet írója, 9 tankönyv jegyzet illetve 25 tankönyv fejezet szerzője. 200 tudományos tanulmánya van és megszámlálhatatlan recenzió, pályázat, félszáz média szereplés kötődik a nevéhez.


Bagdy Emőke mindig is fontosnak tartotta a társadalommal folytatott párbeszédet, a lélektani ismeretek terjesztését, a szakmai közvélemény formálását. Média szereplései, ismeretterjesztő könyvei tették a hazai klinikai pszichológia királynőjévé.
Pozitív, és mindent azzá formál.

„Mindig szerettem tanítani és lelket gyógyítani. Ezt teszem ma is, és tanítok „nem középiskolás fokon” a média minden csatornáján és mindenütt, ahová hívnak, és ahol terjeszthetem a pszichológiai ismereteket. Remélem, sokáig végezhetem ezt a szolgálatot. Mégsem időt kérek a sorstól, hanem csak azt, hogy szabott életidőmben mindig a személyes érdekeltségen túlmutató értelme legyen annak, amit teszek.”


 

Dr. Buda László

Dr. Buda László orvos, pszichiáter, pszichoterapeuta évek óta foglalkozik a test lelki és spirituális úton történő gyógyításával, amelyről egy könyve is megjelent Mit üzen a tested? címmel. Buda László hatalmas pszichodrámai tapasztalattal rendelkező terapeuta. Lényében ötvöződik a színész, a művész és a gyógyító. Szomatodráma néven új módszert alkotott, ami abban segít, hogy a testünk üzeneteit jobban megérthessük.

„Egyre több megerősítő adat áll rendelkezésünkre arról, hogy ha egy ember elkezdi a betegsége lelki összefüggéseit feltárni, és a felmerülő problémákat megpróbálja megoldani – a túlterheltség, a harag, a szégyen, a frusztráció, a bűntudat, a gyász feloldására gondolok –, sokszor könnyebben megy a testi gyógyulás is”


 

„Boldogság, egészség, lelkierő, megküzdés”.

 

Időpont: 2015. november 14. 18:00

Helyszín: City Temple, Holborn Viaduct, London EC1A 2DE


Program:
17:00 Kapunyitás
18:00 Prof. Dr. Bagdy Emőke előadása
19:30 Szünet (az emeleti büfénkben pogácsa, sütemények, üdítők várnak Benneteket)
20:00 Dr. Buda László előadása
21:30 Könyvek dedikálása

Jegyek ára elővételben: £22
Az előadás napján a helyszínen: £25


Online jegyvásárlás: www.stageinlondon.com/jegyvasarlas
(nem számítunk fel kezelési -és postaköltséget)

További információk:

www.bagdyemoke.hu
www.budalaszlo.hu

Jegyek 2015. június 15-től vásárolhatóak.

Mindenkit nagy szeretettel várunk!

2014 Stage in london - All rights reserved!

Találkozzunk a Facebook oldalunkon is!