Navigation Menu+

És Rómeó és Júlia – Nagy-Kálózy Eszter & Rudolf Péter Dublinban


“Elmesélünk egy történetet azokkal a lehetőségekkel és szabadsággal, amelyet egy mesélői helyzet megenged. Azzal a korlátlan fantáziával (játékosan mégis komolyan véve), ahogy az ember komolyan beszél a gyerekekkel szerelemről, halálról, tisztességről, barátságról. Azt hittem, bizonyos szerepek elmennek az ember mellett. Tévedtem. Csak utolértek. De hogy még dajka is leszek, ez váratlan meglepetés. De kellemes. A célunk az, hogy megszólaljon a darab mondanivalója, a Shakespeare által írt Rómeó és Júlia.” – Rudolf Péter

Ketten vannak a világot jelentő deszkákon. Összesen ketten. Shakespeare világát jelentik. Egy halálra ítélt, halhatatlan szerelem történetét. Ám Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter nemcsak a szerelmespárt alakítják. Varázsos játékukkal életre keltik egész Veronát. Testük egyben a díszlet is. Gesztusok, mozdulatok fantáziadús jelrendszerével változnak egy pillanat alatt figuráról figurára. Öntörvényű, lázas száguldás, egy drámaköltő zseni kottája alapján.
Ketten vannak a világot jelentő deszkákon. Összesen ketten. Shakespeare világát jelentik.

Vámos Miklós ötlete és Mészöly Dezső fordítása alapján.


Az előadás hossza 1 óra 30 perc, szünet nélkül.

Időpont: 2020. április 24. péntek
Kezdés: 19:30
Kapunyitás: 19:00
Helyszín: Draiocht Theatre, The Blanchardstown Centre, lanchardstown, Dublin 15, D15 RYX6

Írországban élő vendégeinknek a jegyeket nem küldjük ki postán, a PayPaltól kapott visszaigazoló emailt bemutatva tudnak majd belépni a helyszínre.

Jegyek ára elővételben: £25
A belépés előtt a helyszínen: EUR 30 (Ha az összes jegy elfogy elővételben, akkor a helyszínen már nem lesz jegyárusítás.)


Helyfoglalás érkezési sorrendben.

Mindenkit szeretettel várunk!

2014 Stage in london - All rights reserved!