Navigation Menu+

Everness Fesztivál
2015. június 24-28.

Ismerje meg Magyarország legbékésebb fesztiválját!
Harmadik alkalommal rendezik meg az Everness Fesztivált Balatonakarattyán 2015. június 24. és 28. között. A hiánypótló jelleggel életre hívott rendezvény a tudatos életmódnak, kikapcsolódásnak és feltöltődésnek kíván teret adni, amelyet előadások, alternatív mozgásformák és zenei programok kísérnek közvetlenül a Balaton partján.

A családbarát ötnapos fesztivál idén még nagyobb területen, szélesebb körű programokkal és előadásokkal, hazai és külföldi zenei produkciókkal, folyamatos gyermekfelügyelettel várja a látogatókat, korosztályra való tekintet nélkül.

A felhőtlen kikapcsolódásához mi is szeretnénk hozzájárulni!
Ha belépőjének vásárlásakor a everness.hu  oldalon megadja a “vavod” kódot, akkor sorsoláson vesz részt, melynek keretében Everness ajándékokat és további belépőket nyerhet az Everness Fesztiválra.


 

Három évvel ezelőtt megálmodtunk egy fesztivált, ahol a mozgás, az előadások, a beszélgetések, az önmeghaladás, az emberi kapcsolatok, az egészséges életvitel áll a középpontban és a zenei paletta is ezzel a szemlélettel van összhangban. Ahol Te és mindenki más – legyen szó akár híres zenészről, művészről, szellemi vezetőről – találkozhattok és kapcsolódhattok egymással. Ahol felszabadultan önmagad lehetsz és ahonnan harmóniában, kipihenten, tettre készen mész haza, hiszen felfedeztél néhány utat a világban, amelyben élni szeretnél.

Mára az Everness márka és közösség névhez olyan fogalmak társulnak, mint tudatosság, szabadság, jelenlét, kikapcsolódás, nyugalom, közösség, szeretet, fejlődés, béke, együttlét, fenntarthatóság. 2015-ben a nyári Everness Fesztivál június 24. és 28. között kerül megrendezésre Balatonakarattyán, a Part Üdülő területén, reméljük veled is találkozunk!

2014 Stage in london - All rights reserved!

Találkozzunk a Facebook oldalunkon is!