Navigation Menu+

G.Ö.R.CS. – Színházi előadás
2016. november 8.

Ha már láttad a S.Ö.R.-t (Shakespeare Összes Rövidítve) akkor azért, ha még nem, akkor azért kell eljönnöd, ha már láttad a G.Ö.R.CS.-öt (Görögök Összes Regéi és Cselekedetei), akkor gyere el újra…. mindenkinek ajánljuk, ne hagyjátok ki. 

Miről szól? Nem a görögökről. 🙂

“Aki látta a három színész előző közös vállalkozását, az tudta mire számíthat. Az ismert angol drámaíró művei után most a nem kevésbé ismert bibliai történetek kerültek terítékre. A humort zsigereikben hordó színészek percenként más szereplő bőrébe bújnak és hihetetlen energiával, ötletgazdagon játsszák végig az előadást. A magyar színházi életben helye van az ilyen előadásnak, de talán nem baj, hogy ennyit kellett várni rá.”

Hermann Irén (Zsöllye)

“A Görögök Összes Regéi és Cselekedetei műfaját tekintve egy kész tragédia, a Shakespeare Művek terméke. Ez az előadás a legmodernebb improvizációs technikával készült, munkatársaink a legmerészebb újításokat alkalmazzák.”

“Nem váratlan, hogy három nagyon tehetséges színész – Kálloy, Kálid és Gáspár – akik jól mozognak és énekelnek, valami nagyon szórakoztatót tudnak összehozni, bármilyen témát választanak is segédeszközül.”

Józsa Ágnes (Criticai Lapok)


Szereplők:
Kálloy Molnár Péter
Kálid Artúr
Gáspár András

Időpont: 2016. november 8.
Kapunyitás: 18:45
Kezdési időpont: 19:30

Az előadás időtartama: 1 óra 40 perc szünet nélkül


Helyszín: POSK Theatre 238-246 King St, London, W6 0RF


A belépőjegyek ára elővételben: £22
A helyszínen: £25

Jegyvásárlás

 

Mindenkit nagy szeretettel várunk!

 

2014 Stage in london - All rights reserved!