Navigation Menu+

Halász Judit: Csiribiri #2
2018. 03. 24.

Megtisztelő számunkra, hogy Halász Judit és zenekara ismét elfogadta a meghívásunkat és 2018. március 24-én (szombaton) élő zenei koncerttel örvendezteti meg az Angliában élő kicsiket és nagyokat.
18 megjelent lemez után először egész estés filmkoncertet forgattak a művésznővel, a „Csiribiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

A zenekar tagjai:
Anti Tamás – akusztikus gitár, mandolin, ének
Bartha Tibor – billentyűsök, hegedű, furulya, ének
Födő Sándor – basszusgitár, ének
Barna Zoltán (Csibi) – dob, ütőhangszerek
Móricz Mihály – gitár, ének

Időpont:
2018. március 24. szombat
Kapunyitás: 10:00
Kezdés: 11:00

Helyszín: Regent Hall, 275 Oxford Street, London, W1C 2DJ

A megvásárolt jegyeket postán küldjük ki.
Kérjük, hogy a vásárlás során érvényes email címet és pontos lakcímet adj meg.
Az előadás kezdete előtt egy héttel vásárolt belépőket az idő rövidsége miatt már nem postázzuk. Ebben az esetben a Paypaltól kapott visszaigazoló levelet bemutatva van lehetőség a belépésre.

Az előadásra minden jegy elkelt.

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit közel harminc éve énekli a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.
Legutoljára 2014 őszén jelent meg lemeze „Kezdődhet a mulatság” cimmel.

Legfontosabb küldetésének tartja fenntartani a családok, a gyerekek magyar költészet iránti érdeklődését és dalok formájában észrevétlenül szórakoztatva felhívni a figyelmüket az élet sok, fontos törvényére, amihez alkalmazkodnunk kell, ha a humanizmus etikája szerint akarunk élni.

A gyerekek – Magyarországon elsőként – a Mosoly-Rend lovagjának választották. A Vígszínház tagja, – a magyarországi UNICEF elnökségi tagja. A magyar állam Jászai Mari – és Érdemes Művész –díjjal, a Magyar Köztársasági Tiszti Keresztjével, valamint Kossuth díjjal jutalmazta eddigi munkáját.

2014 Stage in london - All rights reserved!

Találkozzunk a Facebook oldalunkon is!