Navigation Menu+

Hogyan nevelj pozitívan?
június 09.

Hogyan nevelj pozitívan? Erőszakmentes, az önbizalmat támogató, kapcsolatra építő nevelési módszerek.

Vida Ági gyakorlati példákkal, élethelyzetekkel teli interaktív előadást hoz nekünk, melyben szó esik érzelmekről, fejlődési szakaszokról és arról is, hogyan találd meg az egyensúlyt gyermeked egyénisége, a saját személyiséged és a sokféle módszer között. Az előadás végén természetesen kérdezni is lehet gyermeknevelésről, szülő-gyermek kapcsolatról, az anyákat foglalkoztató problémákról, illetve Ági könyveinek (Babapszichológia, Anyapszichológia) megvásárlására, dedikálására is alkalom nyílik.

Vida Ági
Vida Ágnes baba-, anya- és családpszichológus Budapesten az ELTE-n, majd Németországban és az Amerikai Egyesült Államokban tanult pszichológiát és pedagógiát. Tanácsadó pszichológusként elsősorban szülők keresték meg gyermekeikkel kapcsolatos problémáikkal, ezért már első gyermeke születése előtt beleásta magát a csecsemőlélektanba és az önismeret, valamint a gyermekvállalás-gyermeknevelés közti összefüggésekbe.
2007 augusztusában indította első saját honlapját a Kismamablog.hu-t, ami mindössze fél év alatt rendkívüli sikereket ért el, havonta 280 ezren olvassák, 2011-ben megnyerte a HVG Goldenblog közönségdíját.

“Hiszek benne, hogy az anyai ösztön ott lapul mindannyiunkban, de nagy hasznunkra lehet a tudás, a tanulás, az újabb és újabb kérdések feltétele és válaszok keresése abban, hogy elég jó szülői lehessünk.”

Időpont: 2019. június 9. vasárnap
Kapunyitás: 10:15
Az előadás kezdete: 11:00

Jegyek ára elővételben: £18

Szeretettel várunk!

2014 Stage in london - All rights reserved!