Navigation Menu+

Jegyvásárlás

Az Alma Együttes koncertje Londonban - 2017. november 19.

Az alábbi PayPal gombra kattintva megvásárolhatod az Alma Együttes londoni koncertjére a belépőjegye(i)det.

Kedves Vendégeink!

Az Alma Zenekar koncertre megvásárolt jegyeiteket az idő rövidsége miatt már nem küldjük ki postán. Kérjük, hogy a Paypaltól kapott visszaigazoló emailt és egy fényképes igazolványt hozzatok magatokkal a belépéshez.

Müller Péter: Aranyfonál - 2017. november 24.

Az alábbi PayPal gombra kattintva megvásárolhatod Müller Péter Aranyfonál c. előadására a belépőjegye(i)det.

Kedves Vendégeink!

A Müller Péter Aranyfonál című előadásra megvásárolt jegyeket az idő rövidsége miatt már nem postázzuk. Kérjük, hogy a Paypaltól kapott visszaigazoló emailt és egy fényképes igazolványt hozz magaddal a belépéshez.

 

Sebestyén Erzsébet Tara - kineziológus, családállító Londonban 11.26 - 12.04.

Sebestyén Erzsébet Tara, a Nők Lapja Café állandó szakértője, a www.ujegyensúly.hu szerzője, novemberben már hetedik alkalommal lesz a vendégünk és segíti egyéni kineziológiai oldással és csoportos családállítással a hozzá fordulókat.

A családállítás foglalkozásokon minden az állítás során derül ki. Fenomenológiai rendszer, ami azt jelenti, amit ott látunk és tapasztalunk jelenségeket, azzal dolgozunk. Az állítás vezetőjének és a csoportnak sincs előzetes ismerete az állítóról. Az állítók egymás után dolgozhatnak a témáikkal. Ez pontosan azt jelenti, hogy akivel dolgozunk, röviden összefoglalja a problémát. Az állításvezető feltesz néhány kérdést a családra vonatkozóan, hiszen az a cél, hogy ránézzünk a probléma családban gyökerező hátterére. Ezután az állító kiválasztja a képviselőket, akik szó szerint felállnak a körben ülő csoport közepére. Ekkor ők úgymond „bekerülnek” a család energia terébe (igen, tudom, hogy furcsán hangzik, de a tapasztalok szerint ez történik), s elkezdenek kicsit úgy érezni, viselkedni, mint a képviselt családtag. Mozgásuk, érzéseik és testérzeteik alapján az állításvezető „meglátja”, mi a gond a családhoz való kapcsolódásban. Ezután a megfelelő mondatok kimondatásával, és a képviselők megfelelő helyre való beállításával létrehozza a rendet. A témahozó, vagyis akinek állítunk a legtöbbször kívülről nézi az állítást. Az állítás vége felé állítjuk be a saját helyére, hogy átélje, kipróbálja az új helyet, érzést. Mind a képviselőknek, mind az állítóknak rendkívül tanulságos egy-egy ilyen állítás, s sokszor nyújt katartikus élményt.

A családállításról részletesen Tara honlapján olvashattok: http://www.tarakineziologia.hu/csaladallitas.php


Családállítás időpontok:

  • 2017. november 26.
  • 2017. december 3.

A családállítás programján egy-egy napon 6 állító és 3-4 segítő tud részt venni

 

Helyszínek:

  • November 26. 10:00-18:00 London, Chiswick W4 4BE
  • December 3. 10:00-18:00 St Albans, AL4 9QW

A családállításon való részvétel díja: Állítóknak: 75 font Segítőknek 20 font.


Kineziológiai oldások: 2017. december 4.

Helyszín: London 45 Gunton Road E5 9JT

Időpontok:

11:00, 13:00, 14:30, 16:00

A kineziológiai oldások díja 48 font


 

Bármilyen egyéni kérésetek, kérdésetek van, Tarának írjatok. Jelentkezéseteket is közvetlenül Tarának küldjétek erre az email címre:

tara.kineziologus@gmail.com

Kedves Vendégeink!

Sebestyén Erzsébet Tara foglalkozásaira megvásárolt jegyeiteket az idő rövidsége miatt már nem küldjük ki postán. Kérjük, hogy a Paypaltól kapott visszaigazoló emailt és egy fényképes igazolványt hozzatok magatokkal a belépéshez.

Pál Feri előadása Londonban - 2018. március 8.

Az alábbi PayPal gombra kattintva megvásárolhatod Pál Feri Atya londoni előadására a belépőjegye(i)det.

Halász Judit: Csiribiri - élő koncert Londonban - 2018. március 24.

Az alábbi PayPal gombra kattintva megvásárolhatod Halász Judit és Zenekara: Csiribiri c. londoni koncertjére a belépőjegye(i)det.

2014 Stage in london - All rights reserved!

Találkozzunk a Facebook oldalunkon is!