Navigation Menu+

Kálloy Molnár Péter Az ősember című színházi előadás
Belfast – 2019.10.13.


Az Ősember egy különleges színházi előadás, mely a manapság oly népszerű one-man-show műfaját lopja be egy igazán mulatságos színpadi komédiába.
Igazi stand-up-comedy színházi fűszerezéssel – Kálloy Molnár Péter módra.
Szabadszájú, szókimondó, szórakoztató.
Egy férfi, akit épp kihajított a felesége, szóba elegyedik velünk, és elmeséli, mi a különbség a pasik és a csajok között. Hogy mennyi minden változott az őskor óta – ha változott egyáltalán.
A darab a párkapcsolatokról, a klasszikus férfi – női szerepekről, vagyis a csajokról és a pasikról szól: az első randi előtt, után és közben is ajánlott program ez a színházi est.
Az előadás fényt derít arra, hogy miért utálják a pasik, ha vesztesként állítják be őket a külvilág felé, mi okból rohan olykor a teremtés koronája boltról boltra új cuccokat felhajtani, vagy miért szorítkozik két férfi beszélgetése a focimeccsek eredményére és ér véget primitív szólamokkal? Ugyanakkor a nők lelkivilágába is roppant szórakoztató kirándulásra invitál a szerző.
Az Ősember a Broadway legtöbbet játszott egyszemélyes darabja – főhősének sorsában sok férfi magára ismerhet, jó eséllyel kezdhet új életet, és a nők is jobban megérthetik párjukat és saját magukat.
A magyar változatban a történet főhősét (és természetesen az összes “mellékszereplőt” is), Kálloy Molnár Péter alakítja, aki már nem az első monodrámát viszi sikerre pályája során. Szóban, mimikában és a teremtett légkörben élethűen állítja elénk az összetört férj és a körülötte élők alakját, ritka színészi bravúrral megformálva valamennyi karaktert. A fiatal színész arcát, sokoldalú humorát, színészi játékosságát ismerheti a közönség az Üvegtigris és a Kútfejek című filmből, illetve a népszerű televíziós műsorból, a Beugróból. A

Időpont: 2019. október 13. vasárnap 19:00
Helyfoglalás érkezési sorrendben.

Helyszín: The Crescent Arts, The Cube Theatre
2-4 University Road, Belfast, Co. Antrim, BT7 1NH

Jegyek ára elővételben: £22/fő, az előadás előtt a helyszínen (ha marad) £25/fő

Mindenkit szeretettel várunk!

2014 Stage in london - All rights reserved!

Kedves Vendégeink!

Július 28. és augusztus 26. között szabadságon leszünk.

A nyári időszakban vásárolt jegyeket augusztus 27-én kezdjük el kiküldeni.

Mindenkinek nagyon szép nyarat, jó pihenést és feltöltődést kívánunk!