Navigation Menu+

Kálloy Molnár Péter – Ősember
2018. 10. 05.,06.

Kálloy Molnár Péter Ősember című előadása 4 év után végre újra Londonban és Dublinban. 
Először 2014-ben láthatták az érdeklődők szervezésünkben a darabot, óriási siker volt, még a lépcsőn is ültek nézők a színházban. 🙂

A Caveman egy különleges színházi előadás, mely a manapság oly népszerű one-man-show műfaját lopja be egy igazán mulatságos színpadi komédiába. Igazi stand-up-comedy színházi fűszerezéssel – Kálloy Molnár Péter módra.
Szabadszájú, szókimondó, szórakoztató. Egy férfi, akit épp kihajított a felesége, szóba elegyedik velünk, és elmeséli, mi a különbség a pasik és a csajok között. Hogy mennyi minden változott az őskor óta – ha változott egyáltalán.

A darab a párkapcsolatokról, a klasszikus férfi – női szerepekről, vagyis a csajokról és a pasikról szól: az első randi előtt, után és közben is ajánlott program ez a színházi est!

Az előadás fényt derít arra, hogy miért utálják a pasik, ha vesztesként állítják be őket a külvilág felé, mi okból rohan olykor a teremtés koronája boltról boltra új cuccokat felhajtani, vagy miért szorítkozik két férfi beszélgetése a focimeccsek eredményére és ér véget primitív szólamokkal? Ugyanakkor a nők lelkivilágába is roppant szórakoztató kirándulásra invitál a szerző.
Az ősember a Broadway legtöbbet játszott egyszemélyes darabja – a Caveman főhősének sorsában sok férfi magára ismerhet, jó eséllyel kezdhet új életet, és a nők is jobban megérthetik párjukat és saját magukat.

A magyar változatban a történet főhősét (és természetesen az összes “mellékszereplőt” is), Kálloy Molnár Péter alakítja, aki már nem az első monodrámát viszi sikerre pályája során. Szóban, mimikában és a teremtett légkörben élethűen állítja elénk az összetört férj és a körülötte élők alakját, ritka színészi bravúrral megformálva valamennyi karaktert. A fiatal színész arcát, sokoldalú humorát, színészi játékosságát ismerheti a közönség az Üvegtigris és a Kútfejek című filmből, illetve a népszerű televíziós műsorból, a Beugróból.

Időpontok:
London: 2018. október 6. szombat 19:30
Dublin: 2018. október 5. 19:30

Helyszínek:
London: Stockwell Playhouse, 208 Wandsworth Road, London SW8 2JU

Dublin: Seán O’Casey Theatre

Jegyek ára: £23.50

Mindenkit szeretettel várunk!

2014 Stage in london - All rights reserved!