Navigation Menu+

Kálloy Molnár Péter – Ősember
London – 2014. 11. 19.

A Caveman műfaja a Magyarországon ritka one man-show. Kicsattanó humorú kortárs amerikai komédia, hamisítatlan ki- és beszólásokkal. Egy valósághű sztori mindennapjainkból.


Főhősünk, egy családja mellől az utcára penderült negyvenes fickó, magyarázza a bizonyítványát: a magánemberként megélt, ám valamennyi férfitársára is kivetíthető konfliktusait. Minden rossznak a nemek közötti különbség az oka (miközben töretlen az Évákhoz való ragaszkodás).
Logikája és fantáziája hamarosan határokba ütközik, amikor is egy nem várt segítség érkezik: megjelenik őse a kőkorszakból, és beavatja évezredes bölcsességébe… A komikus játék közben minden percben magunkra ismerhetünk – de legalább a szomszédunkra!

A magyar változat művésze Kálloy Molnár Péter, szóban, mimikában és a teremtett légkörben élethűen állítja elénk az összetört férj és a körülötte élők alakját, ritka színészi bravúrral megformálva valamennyi karaktert.

Az előadás fényt derít arra, hogy miért utálják a pasik, ha vesztesként állítják be őket a külvilág felé, mi okból rohan olykor a teremtés koronája boltról boltra új cuccokat felhajtani, vagy miért szorítkozik két férfi beszélgetése a focimeccsek eredményére és ér véget primitív szólamokkal? Ugyanakkor a nők lelkivilágába is roppant szórakoztató kirándulásra invitál a szerző.

A Caveman egy szembesítés, de közel sem fáj annyira, mint más esetekben, mikor önmagunkba kell néznünk. Legalábbis elsőre. A helyszínen ugyanis elnyomja a humoráradat, azonban mikor másnap letisztul, bőven van min gondolkodni, és bólogatni.
Két irányból közelít, ügyesen vázolja a különbségeket, és végül arra jut, hogy nincs mit tenni, a nő és a férfi két egészen különböző faj. Persze ettől még nem bírnak egymás nélkül élni. És ez így van jól. (Mondjuk azt senki se állította, hogy könnyű, ugye?!)

 

  • Időpont: 2014. november 19.
  • Kapunyitás: 17:45
  • Kezdés: 19:00

Helyszín

LOST Theatre, 208 Wandsworth Road, London, SW8 2JU

Jegyek

  • Elővételben: £20
  • Helyszínen: £24

Helyfoglalás érkezési sorrendben.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

Stage in London • Jegyvásárlás

(nem számolunk fel kezelési és postaköltséget)

 

SZEMÉLYES JEGYVÁSÁRLÁS

  • Nemesis Tattoo / Camden Town / 3 Buck Street / NW1 8NJ
  • Beautygarden Kozmetika / Croydon / 46 Chaucer Green / CR0 7BN
  • Londoni Magyar Fogorvos / 8F Gilbert Place / WC1A 2JD
  • Mini Bites – Hungarian Deli & Fornetti / 40B Heath Road / Twickenham / TW1 4BZ
Az esemény Facebook oldala

Mindenkit szeretettel várunk!

 

2014 Stage in london - All rights reserved!

Találkozzunk a Facebook oldalunkon is!