Navigation Menu+

Kövek a zsebben – London
2017. 04. 23.

Tavaszi zsongás, locsolkodás, tojásfestés és szabadság miatt, a Kövek a zsebben című előadásra az április 2-a után vásárolt jegyeket már nem postázzuk ki.

Kérjük, hogy a Paypaltól kapott visszaigazoló emailt és egy személyazonosító igazolványt hozz magaddal a belépéshez.

Bármilyen felmerülő probléma esetén kérünk írj az edit@stageinlondon.com email címre vagy hívj ezen a telefonszámon: +44 7540295651.

Csodaszép Húsvéti ünnepeket és boldog tavaszt kívánunk Mindenkinek!

Az előadáson találkozunk, szeretettel várunk!

Rudolf Péter és Kálloy Molnár Péter elfogadta a meghívásunkat és 6 év után újra láthatjuk a Kövek a zsebben című nagy sikerű darabot Londonban.
2011-ben telt ház előtt játszhattak, idén is várunk mindenkit nagy szeretettel!

Időpont:
2017. április 23. vasárnap 19:00 (kapunyitás 18:15)

Helyszín:
POSK Theatre, 238-246 King St, London W6 0RF

Helyfoglalás érkezési sorrendben.

Jegyek ára elővételben: £22, a helyszínen £25

Jegyvásárlás

Marie Jones: Kövek a zsebben

Készítők
Fordította: Kálloy Molnár Péter

Szereplők:
Charlie Conlon, statiszta: Rudolf Péter Jake Quinn, statiszta: Kálloy Molnár Péter Simon, első asszisztens: Rudolf Péter Aisling, harmadik asszisztens: Kálloy Molnár Péter Caroline Giovanni, mozisztár: Rudolf Péter Mickey, statiszta: Kálloy Molnár Péter Fin, Sean barátja: Rudolf Péter Sean, Fin barátja: Kálloy Molnár Péter Clem, filmrendező: Rudolf Péter John, beszédtanár: Kálloy Molnár Péter Jock Cambell, testőr: Rudolf Péter Dave, felvételvezető: Kálloy Molnár Péter Mr. Harkin, Sean apja: Rudolf Péter Christian, riporter: Kálloy Molnár Péter Jirži, operatőr: Rudolf Péter Kevin, Paddy, Bridget és még sokan mások

Alkotótársak: Eichner András, Gáspár Anna

Zene: Gerendás Péter

Díszlet: Horgas Péter

Tánc: Lakatos János

A Kövek a zsebben egy forgatás kulisszái mögé kalauzol minket: egy amerikai film készítésének kellős közepén találjuk magunkat Írországban. A fergeteges folytatást a két főszereplő, esetünkben két statiszta biztosítja, akik úgy mesélik el a történetet, hogy a forgatáson megforduló összes karaktert (férfit és nőt válogatás és kegyelem nélkül) maguk keltik életre. A percenként, néha másodpercenként átváltozó szereplők sokat elárulnak a kis emberek sorsáról a nagyvilágban – humor, tragédia, komédia és rengeteg improvizáció. A két bravúrszerepet két bravúrszínész, Rudolf Péter és Kálloy Molnár Péter alakítja.

2014 Stage in london - All rights reserved!

Találkozzunk a Facebook oldalunkon is!