Navigation Menu+

Kriston Andrea – Gésák titka
november. 24.-25.

A Kriston Intim Torna tanfolyam elvégzése után válik lehetségessé ezen a tréningen való részvétel, vagyis a KIT Női modul alapfeltétele ennek a tanfolyamnak.

A tréning egy teljes hétvégét vesz igénybe, szombaton és vasárnap is ott kell lenned, hogy megértsd és elsajátítsd a megfelelő gyakorlatokat.
Mindkét napon 8:30-kor kezdünk és kb. 16 óráig tart majd a tréning.

Információ
Szexualitásunk szinte mindig fejleszthető, és életünkben többször szükséges lehet új szintre emelni. A tréning után gésa nem leszel, de nagyobb örömmel, teljesebben éled meg a szexualitást, és társadnak is nagyobb örömöt adsz majd.

Célja a szexuális ön-, és társismeretünk fejlesztése, a szerelmi gyönyörben résztvevő izmok erősítése, a szerelmi izmok ügyesítése, szexuális mozgáskultúránk gazdagítása, a hüvely „érzékenyítése”, orgazmusra való képesség növelése, az erotikus természetünk megismerése, az abban való kiteljesedés, szexuális élmények gazdagítása.

Lépésről lépésre nyitjuk a belső ösvényeket a bennünk élő „igaz NŐ” felé. Növeljük önbizalmunkat, fejlesztjük az elengedettségre való képességet. Fölrázzuk kicsit magunkat, kilépve a hétköznapok hangulatából. Csiszoljuk a bennünk rejlő szexualitásunk gyémántját, hogy a fényt szebben szórja, és a fényt teljesebben magába engedje.

Tabuk nélkül, őszinte, támogató légkörben fejlesztjük személyiségünk boldogságra vágyó, játékos, erotikus oldalát 🙂 életkortól, formától és házasságlevéltől függetlenül, hogy a bennünk élő szenvedélyes nő, és az érzéki Istennő szabaddá váljon.

A tréning mozgásból és “életmesékből” áll. Ez utóbbi során a történetekből új szempontokat kapsz önmagadhoz, társadhoz, nőkhöz, férfiakhoz, a szexualitáshoz. Ezek hatására oldódnak a gátlások, félelmek. Elolvadhatnak megkövült részeink. Változás nélkül nem mész haza:))Jó lesz neked!

A tréning lehetőséget ad feltárni azon elakadásokat, melyek következtében kialakulhat endometriózis, vérzési rendellenesség, PCOS, mióma, ciszta, megfoganási nehézség, orgazmushiány, “száraz hüvely”, libidóhiány, hormonális rendellenesség, nehéz elköteleződés, negatív párkapcsolati mintázat. Az egészséges szexualitás visszahat az egészségünkre és a mentális állapotunkra. Egészséges szexualitás alapja a könnyed megfoganásnak és szülésnek.

Időpont:
2018. november 24-25.

Helyszín:
Szt. István Ház, 62 Little Ealing Lane, London, W5 4EA

A 2 napos tréning részvételi díja: £180/fő

 

A tréningre korlátozott számban tudunk jelentkezéseket elfogadni. 

Szeretettel várunk!

2014 Stage in london - All rights reserved!