Navigation Menu+

Kriston Andrea – Intimtorna #2
2018. 07. 21.-22.

Kriston Andrea első londoni Intim Torna tréningjére nagyon gyorsan beteltek a helyek, ezért júliusban egy következő kurzusra várjuk az érdeklődőket.

Időpont: 2018. július 21-22.

Helyszín: Szt. István Ház, 62 Little Ealing Lane, London, W5 4EA

A 2 napos tréning részvételi díja: £180/fő
A tréningre korlátozott számban tudunk jelentkezéseket elfogadni, kérünk, ha szeretnél részt venni, akkor írj az edit@stageinlondon.co.uk email címre további részletekért.

A tréning egy teljes hétvégét vesz igénybe, szombaton és vasárnap is ott kell lenned, hogy megértsd és elsajátítsd a megfelelő gyakorlatokat.
Mindkét napon 8:30-kor kezdünk, szombaton kb. 16 óráig, vasárnap 18 óráig tart majd a tréning.

A Kriston®-módszer igazolt hatásosságát köszönheti az egyedülálló oktatási módszerének, a különleges mozgásanyagának, és mindannak, ami még a tornán túl része a foglalkozásnak.

A tréningen a következőkkel fogsz gazdagodni:

 1. Kriston Intim Torna mozgásanyag, ami a rejtett izmaink gyorsaságát, erejét, állóképességét fejlesztik, ebből adódóan erőssé válik a húgycső, a hüvely, a végbél, visszahúzódik az aranyér, megemelkedik a húgyhólyag, méhtest, végbél.A tréningen lépésről lépésre tanulod a mozgást, melynek egyik eszköze, hogy minden új mozgáselem során nő az önbizalmad, és teljesen magabiztosan fogod otthon végezni azokat.

  Egyéni mozgásprogramot kapsz a tréning végén és egy különleges, hatékony, rendszeres gyakorlást segítő hanganyagot.

  A torna komoly változásokat hoz az életbe, mert a Kriston Intim Torna mozgás anyaga segít leoldani azon érzelmeket az altesti szervekről, amiket úgy cipelünk, mintha koloncok lennének ránk kötve, ami akadálya lehet az egészséges működésnek.

  A mozgás jelentős változáshoz segít a szexualitás kapcsán, helyreállítja a vizelet, székletmegtartási gondokat, fokozza a termékenységet, javítja a nemi hormonok termelődését, és megemeli a hólyagot, a méhet és a végbelet. A torna hatására az aranyér visszahúzódik, és fiatalossá tornázható az altest.

 2. A Kriston Intim Torna feszültségoldó folyamatai segítenek feltárni azon gátakat, amik akár tünetfenntartó forgatókönyvként működnek. Ezeket egészség forgatókönyvre kívánjuk átírni. A tréning eszközeivel magad tárod fel a benned zajló folyamatokat, hiszen azokat te jól ismered. Ezt követően készen leszel arra, hogy azon változtass. Ennek eredménye gyakorta a gyors, megdöbbentő változások sora, a gyors gyermekáldás, gyors tünetelhagyás. Így szűnhet meg gyorsan aktusnál a fájdalmas behatolás, vaginizmus, endometriózis, PCOS, gyulladási hajlam, mióma, ciszta, orgazmushiány, női hormon alul működés, libidóhiány, menstruációs görcs, inkontinencia…
 3. A Kriston Intim Torna hasi szerveidet védő szokások egyszerű betartásával, képes leszel óvni a hasi szerveidet, alhasi izmaidat, azokat ellátó ereket, a hasi kötőszövetrendszert komplexen az egész alhasban. Betartásukkal megelőzhető a hasi szervek süllyedése, a tápanyag hiányból származó fokozott izomgyengeség. A sikeres aranyér, szervsüllyedés, inkontinencia megszüntető műtét eredménye segítségükkel fenntartható.

A tréning jóízű változásokhoz segít nőiességed megélése kapcsán. Az átalakulás új érzésekkel, és új hormonállapottal jár. A hasi szervek funkciójának a javítása életminőségedben érződik majd. A záróizmaid a KIT segítségével 10 hét alatt 132%-kal nagyobb erőkifejtésre lesznek képesek, de a szorgalmasan gyakorlók ettől jelentősen nagyobbat fejlődést is elkönyvelhetnek. A gyakorlatok egyszerűek, szórakoztatóak, és az oktató garantálja a sikert! A Kriston Intim Torna a nemzetközi gyakorlattól eltérően teljes biztonsággal, helyesen, könnyen, magabiztosan elsajátítható. A Kriston Intim Torna jelentősen eltér minden más gátra ható tornától. Módszertana egyedülálló a világon.

A résztvevő nők 98%-a jelezte vissza, hogy a 12 órás tréning pozitív változást eredményezett a nőisége megélése kapcsán.

A torna szinte csak apropó, hogy közelebb kerülhessünk a női természetünkhöz. A mozgáson túl, a kulcsmondatok új zárakat nyitnak, haszontalan ajtókat pedig bezárnak. Haladj jó úton!

A következő esetekben különösen időszerű a Kriston Intim Torna:

 • Jó formában szeretnéd magad érezni a húgycsöved, a hüvelyed, a végbélzáróizmod területén.
 • Kiemelten fontos minden kismamának a felkéSZÜLÉS során, a 9 hónap alatt mihamarabb kezdve, és a szülésig végezve.
 • A szexualitásod kívánod izgalmasabbá tenni, fejleszteni.
 • Szülés után szeretnél újra feszes lenni a szülőcsatorna környékén.
 • A változókorra készülsz, vagy bekövetkezett,
 • A menstruációt nehezen éled meg a görcs, bő vérzés, peteérés hiánya, rendszertelenség, PMS miatt.
 • Nőgyógyászati, urológiai, emésztőszervi funkciózavarok meglétekor.
 • Görcsös a záróizom, fájó medencefenéki izom, vaginizmus esetén.
 • visszatérő hüvely, hólyag gyulladáskor,
 • a következő tüneteknél: mióma, ciszta, gyulladások, meddőség, menstruációs zavarok, libidóhiány, PCOS, endometriózis, progeszteron hiány, ösztrogén dominancia, ösztrogén hiány, prolaktin hormon termelődésének a zavara,
 • sikeres műtétek után.

Mire készülj?

A gyakorlatok elsajátítása mellett, sok-sok beszédre számíts. A Kriston-módszer tökéletes elsajátításához szükséges egyfajta mélyebb, elméleti megértés, amihez történeteken keresztül segítlek hozzá.
A tréningen semmilyen számodra kellemetlen dolog nem történik, nem kell a csoport előtt beszámolnod az egyéni hátteredről, esetleges problémáidról.

Mit hozz magaddal?

A tréningen kényelmes öltözékben, zokniban vagyunk. Szükséges még egy jógaszőnyeg (vagy bármilyen alátét, törölköző, párna). Gondoskodj még enni és innivalóról.

Problémát jelent-e, ha menstruálsz éppen a tréning ideje alatt?

A menstruáció ideje alatt is biztonsággal végezhető a Kriston Intim Torna bármely gyakorlatsora.

Problémát jelent-e, ha várandósan érkezel a tréningre?

Nem, a Kriston Intim Torna mindkettőtökre pozitív hatással lesz majd.

Szeretettel várunk!

2014 Stage in london - All rights reserved!