Navigation Menu+

Kriston Intim torna férfiaknak
március 23-24.

Kriston Intim Torna Férfiaknak – A teljes férfierőért

A nagy érdeklődésre való tekintettel, márciusban Kriston Andrea a férfiaknak tart Intim Tornát Londonban.

A Kriston-módszer igazolt hatásosságát köszönheti az egyedülálló oktatási módszerének, a különleges mozgás anyagának, és mindannak, ami még a tornán túl része a foglalkozásnak. A tanfolyam anyaga mozgásban, és egyéb hatásban is jóval több, mint ami a könyvben megtalálható. (Kriston Andrea: Férfierő megtartása, Sanoma Kiadó). A módszer nem hasonlít más gátizomra ható tréningekre, itt egészen különleges tudás birtokába kerülsz.


Bővebben...
A tréning speciális felépített mozgásanyaga egyrészt intenzív hatást fejt ki a hímvessző, a prosztata alatti, here fölötti és a végbél körüli izmokra, melyeknek gyorsaság-, állóképesség-, erő- és irányítottságot fejlesztő gyakorlatait sajátítjuk el 300 lépésen át. Másrészt olyan alhas stimuláló gyakorlatsort tanulunk, ami serkenti szexuális funkciókat, növeli a hormonhatást, megszünteti a székrekedést, segíti az aranyér, here-visszértágulatból származó tünetek visszahúzódását, műtét után gyorsítja a felépülést és emellett még számtalan előnnyel jár egészséges szervezetre is nézve. A megtanult tréninget hasonlóképpen érdemes beépíteni a mindennapokba, mint a fogmosást. Az otthoni tornád lesz a barlangod, ahová visszahúzódhatsz, és megerősödve előjöhetsz!

A tréningen lépésről lépésre tanulod a mozgást, melynek egyik eszköze, hogy minden új mozgáselem során nő az önbizalmad, és teljesen magabiztosan fogod otthon végezni azokat.

A tanfolyam végén egyéni mozgásprogramot kapsz, illetve különleges hanganyagot, ami a hatékony gyakorlást segíti a mindennapokban.

A torna komoly változásokat hoz az életbe, mert a Kriston Intim Torna segít leoldani azon gátló érzelmeket a nemi szervekről, amiket úgy cipelünk, mintha koloncok lennének ránk kötve, amelyek akadályozhatják a libidót, az egészséges merevedést, a magömlés biztonságos kontrollját, a szervek egészséges funkcióját.

A mozgás jelentős változáshoz segít az egészséged, és a szexualitás kapcsán is. A potencia növekedése a lelkedre is kihat!

A Kriston Intim Torna feszültségoldó történetei segítenek feltárni a funkciózavart okozó forgatókönyved, amit egészség forgatókönyvre kívánunk átírni. A tréningről kész stratégiával tudsz hazamenni. Ennek eredménye gyakorta a gyors, megdöbbentő változások sora, a minőségi változás a szexuális funkciókban, a prosztata működésében, a gyulladási hajlam megszűnésében, a Tesztoszteron szint emelkedésében, a spermaszám emelkedésében. Ha vállalod a változtatást, akkor a változást is tapasztalni fogod.

A tréning során hasznos ismeretekre teszel szert a nők szexuális természetével, az orgazmusukkal kapcsolatban. Ezek az információk is nagyban hozzájárulnak férfiak önértékelésének javulásához. Felméréseink szerint a tréninget végzett férfiak 100%-ban jelezték vissza a pozitív irányú változást.

A Kriston Intim Torna hasi szerveidet védő szokások egyszerű betartásával, képes leszel óvni a hasi szerveidet, alhasi izmaidat, azokat ellátó ereket, a hasi kötőszövetrendszert komplexen az egész alhasban. Így a legjobb formában tartható a barlangos test, megelőzhető a here süllyedése, a prosztata megnagyobbodása, és a tápanyaghiányból származó fokozott izomgyengeség.

Kinek ajánlott a Kriston Intim Torna?

Minden férfi életében mihamarabb hasznos lenne a tréning elvégzése. Itt olyan ismeretek várnak, amit nem tud adni orvos, de nem is tud egyetlen férfi helyett sem megcsinálni. Valamit csak mi tehetünk magunkért. Amennyiben ezt a nagyon komplex, ugyanakkor rövid tornát beilleszted a napodba, akkor sokkal kevesebbet kell orvoshoz fordulnod. A program a tudatos alhasi egészségvédelmed segíti!

A Kriston Intim torna tréning különösen javasolt:

amennyiben fejleszteni kívánod a szexuális képességeidet,
növelni szeretnéd a libidót, a Tesztoszteron hormonszintet,
fokozni kívánod a merevedési képességed, a nőkre való feromon hatást,
amennyiben prosztata gyulladással, vagy annak hajlamával küzdesz,
ha prosztata megnagyobbodásod van,
ha nehezen megy a magömlés kontrollja (korai, késői magömlés, vagy arra való képtelenség),
ha vénatágulataid vannak a gáton (here, aranyér),
ha szeretnéd lassítani a férfi klimaxhoz társuló tüneteket,
ha műtét után óvni kívánod magad, vagy vizeletvesztést tapasztalsz, mint szövődményt,
ha többet szeretnék tudni a nők orgazmushoz segítéséről,
amennyiben erőteljesebb orgazmust szeretnél megélni.

A Kriston Intim Torna tanfolyam menete:

A hangolás után a torna és az ismeretátadás felváltva követi egymást. Így válsz biztos birtokosává annak a mozgásanyagnak, ami nagyon hamar érezteti a hatását. Nagyon sok változás azonban már az órán bekövetkezik az órai, gátló érzelmeket oldó anyag hatására. A foglalkozás elején kérdőívet töltesz ki, ami alapján egyéni programot kapsz a foglalkozás végén. Csak jeligét fogsz írni a kérdőívre, így az oktató számára csoportos foglalkozás során nem leszel beazonosítható.

Miben tornázunk a Kriston Intim Torna tanfolyamon?

A foglalkozáson kényelmes szabadidős, vagy sport ruházatban vagyunk, ami lehetőséget nyújt a mozgásra, és nem szorítja le a hasat, illetve a gátizmokat. Kérlek tornázz zokniban. Cipőre nem lesz szükség.

Jógaszőnyeget, törölközőt, enni és innivalót kérünk hozz magaddal.

A Kriston Intim Torna jelentős változást eredményez az életedben. Érezni fogod!

Időpont: 
2019. március 23-24. szombat – vasárnap
Szombat – 8:00 – 15:00
Vasárnap – 8:00 – 17:00 

Helyszín: Szt. István Ház, 62 Little Ealing Lane, London, W5 4EA

Részvételi díj: £ 180/fő

Jelentkezés: edit@stageinlondon.co.uk

Mindenkit szeretettel várunk!

2014 Stage in london - All rights reserved!