Navigation Menu+

Müller Péter – Aranyfonál
2017. 11. 24.

Minden írónak saját élete a művészi nyersanyaga. Az enyém különös élet. Harminchat éve állok kapcsolatban a szellemvilággal, és vagyok a tanítványa egy bölcs Mesternek, aki nem földi testében él.

Ha ismered a darabjaimat, tudod, hogy erről az élményemről szólnak. A Szomorú vasárnap hőse, az öngyilkos Seress Rezső visszajön a túlvilágról, hogy életét újra eljátssza. A Mária evangéliumában, a halott Jézus tér vissza, hogy anyja lelkét fölvigye a mennybe. A Doctor Herz-ben visszajönnek a valaha élt lelkek, hogy segítsenek élni, a bajba került földi társainknak. Az Isten pénzé-ben (amit Dickens műve alapján írtunk, és december játszik majd a Budapesti Operettszínház) egy vezeklő szellem, Joseph Marley tér vissza a szellemvilágból, hogy a még földön élő társának boldogtalan lelkét megmentse.

De szellemjáték volt a Lugosi (Darvas Iván játszotta), és a Vihar kapujá-ban is, melyet a japán Akutagava novellájából írtam, ahol egy médium segítségével megidézik a bíróságon a megölt férj szellemét, hogy mondja el, hogyan történt a bűneset. Számomra ezek nem mesék, hanem reális történetek. A szó spirituális értelmében. A Jóskönyvet és a Kígyó és keresztet szellemi segítséggel írtam

Időpont:  2017. november 24. 19:00

Helyszín:
Regent Hall/The Salvation Army – 275 Oxford Street, London, W1C 2DJ

Jegyek ára: £20

Mindenkit szeretettel várunk!

2014 Stage in london - All rights reserved!

Találkozzunk a Facebook oldalunkon is!