Navigation Menu+

NIA WORKSHOP ÉS MESTERÓRA Brezina Kinga Nia First Degree Black Belt tanárral
London, 2019.11.24.

A Nia egy olyan holisztikus szemléletű, mindenki által végezhető táncos mozgásforma, amely segítségével visszaköltözik az öröm az életünkbe, megtapasztaljuk, hogy valójában mennyire biztonságos hely a testünk, hogy mennyivel többet tud nálunk, és hogy mekkora potenciál rejtőzik benne, amivel gyógyíthatjuk önmagunkat.

A Nia egy olyan tánc, amely egyszerre mozgatja meg a testet, az elmét, az érzelmeket és a lelket, hogy életünk mindegyik tartományában kiegyensúlyozott, teljes életet tudjunk élni.

Érdemes-e, a friss jogosítvánnyal vezető feleségünknek tanácsokat osztog

Ezen a workshopon bevezetést kapsz a Nia mozgásformáiból, a Nia alapját adó 52 mozdulatból, hogy ezek hogyan járulnak hozzá a testi-lelki működésünk harmonizálásához, kapcsolják be az “Öröm-faktort” az életünkben. Megmutatom, hogy milyen egyszerűen tudod az idegrendszeredet kiegyensúlyozni, a stressz szintedet csökkenteni, a keringési rendszeredet erősíteni, az anyagcserédet, a hormonháztartásodat megtámasztani. Belekóstolunk a Nia erősebb gyógyító minőségeibe, a 5Stages-be, a Moving To Heal-be, megtapasztaljuk, hogy a mozgáskreativitásunk bármikor növelhető, és azt is, hogy ha a test feláll, akkor annak a lélek már neki tud támaszkodni.

Betekintünk a Nia alkimista műhelyébe, hogy mit értünk rutin, koreográfia, alapelvek alatt.

A workshopon és a mesterórán való részvétel semmilyen előképzettséget nem követel meg, a mozdulatokat mindenki úgy hajtja végre, hogy az neki a lehető legjobban essen. Nem megyünk magasabbra, messzebbre, nem táncolunk gyorsabban, használjuk a testünk, a zene, a hang és a csönd kimeríthetetlen eszköztárait. Sokat fogunk mozogni, ezért kényelmes ruhát hozz, lehetőség szerint egy váltópólót, hosszú nadrágot és egy kart eltakaró felsőt is.

Időpont: 
2019. november 24. vasárnap
10:00-15:00

Jelentkezés az edit@stageinlondon.co.uk email címen. (A részvételi díj kiegyenlítése után válik biztossá a helyed.)

A helyek száma korlátozott, max.35-38 főt tudunk fogadni.

Helyszín:
Academy Mews Dance Studios, 15 Pratt Mews, London NW1 0AD (The Balcony Studio)

Erre a műhelymunkára mindenkit szeretettel várunk, aki szeretne a mozgás, a tánc által közelebb kerülni a testéhez, testi-, lelki-, szellemi- és érzelmi jólétéhez.

A Nia bizonytítottan jó hatással van a lelki-, érzelmi elakadások feloldásán túl a keringési rendszerre, az idegrendszerre, a hormoháztartásra.

Az alkalom két részből áll:

10-13:30-ig egy Bevezetés a Niába worskhopból, amikor átnézzük a Nia “nyelvét”, az 52 mozdulatot, a kilenc mozgásformát, hogy mit értünk a Niában a gyógyulás, öngyógyítás alatt. hogy melyek azok az egyszerű eszközök, amelyekkel akár otthon vagy a munkahelyünkön is napi pár perc ráfordításával sokat tehetünk az egészségünkért. Kicsit belekóstolunk a Nia terápiás részébe, megtanuljuk, hogyan kapcsolódhatunk a Mozgás Egyetemes Öröméhez, és hogy a kreativitásunkat, önkifejezésünket hogyan tudja megtámasztanai a szabadtánc.

A foglalkozás második részében 14-15 óráig egy különleges, örömteli Mesterórában lehet részed, amit Kinga együtt tart Dorit Noble fekete öves Nia trénerrel. Dorit Londonban él és az angliai Nia közösség szíve és motorja.

A foglalkozás mindegyik része mindeki számára nyitott, előképzettséget nem igényel.

A teljes foglalkozás díja 60 GBP, ez magában foglalja a workshopon és a mesterórán való részvételt. Csak a workshopon való részvétel 50 GBP, a mesteróra díja önmagában 15 GBP.

Mindenkit szeretettel várunk!

2014 Stage in london - All rights reserved!