Navigation Menu+

Olvass Magyarul:
magyar nyelvű könyvek, játékok

Juhász Edit vagyok és szenvedélyesen szeretem a könyveket olvasni, lapozgatni, nézegetni, szagolgatni és igen, még birtokolni is. Vannak kedvenc magyar és külföldi íróim, a kisfiamat is tanítom magyarul olvasni és szeretném ha átragadna rá ez a szeretet, igyekszem nagyon, és azt hiszem jó úton haladunk.

 

2010-ben a férjemmel hoztuk létre a Stage in Londont, mely azóta is nagyon sok művésznek és előadónak szervez fellépéseket Angliában. A háttérben közben történtek változások, de a cég továbbra is sikerrel működik, idén már másodszor dolgozom Dublinban és októberben Skóciában is lesz egy előadás.

Aztán álmodtam egy nagyot és úgy éreztem, hogy akkor lennék igazán elégedett, ha könyvekkel is foglalkozhatnék. Most, ezzel a webáruházzal valóra vált az álmom. Bízom benne, hogy ti is szeretni fogjátok ezeket a könyveket és sokszor találkozunk majd, ha másképpen nem, akkor így, virtuálisan.

A raktárban pillanatnyilag másfél ezer darab könyv és játék (összesen közel 500 féle) található, próbáltam úgy összeválogatni, hogy mindenki megtalálhassa az érdeklődési körének megfelelőt. A készletet folyamatosan frissítem és bővítem, így érdemes gyakran benézni az áruházba.

 

Szeretettel várok minden érdeklődőt!

2014 Stage in london - All rights reserved!