Navigation Menu+

Pál Feri Londonban #2
2018. 03. 08.

Az előadás címe: FORDULAT – a változás kulcsa

PÁL FERENC (FERI ATYA)
római katolikus pap, mentálhigiénés szakember

1966 június 29-én született Budapesten. Fiatalkorában aktív, később főállású sportoló volt a Budapesti Vasasnál.
Volt válogatott kerettag, 1987-ben pedig felnőtt magyar magasugró bajnok lett.

1996. június 15-én szentelték pappá Esztergomban. Szentelése után előbb káplánként szolgált Terézvárosban, majd Rákoskeresztúron. 2002-től pedig plébánosként Óbudán. Jelenleg az Angyalföldi Szent Mihály Templom helyettes plébánosa.

2005- a SOTE Mentálhigiéné Intézetének munkatársa.

Papi pályafutásának kezdetétől tart heti rendszerességgel hittanórákat, előadásokat fiataloknak pszichológia – teológia – mentálhigiéné témakörében.

Az előadások tematikája meglehetősen tág, érinti a spiritualitást és a társadalomtudományokat.A közösségi és a családi konfliktusoktól, a személyes lelki egyensúly kérdésein és a párkapcsolati – házassági problémákon át a transzcendenciához fűződő kapcsolat problematikájáig terjed.

Pál Feri atya katolikus papként is fontosnak tartja, hogy az előadásai mindenkinek szólhassanak, bárki bejöhet, nem kell semmi elvárásnak megfelelni, elég a hallgató nyitottsága. A fiatalok számára érzékeny témaválasztás és a sajátos előadásmód következtében a kezdetben többnyire csak katolikus fiatalokat vonzó előadások rövid idő alatt igen népszerűek lettek. A hallgatóság mára életkori és vallási tekintetben is heterogénabbá vált.

Munkásságát 2011-ben Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszttel, 2013-ban Príma Díjjal ismerték el, valamint neki ítélték az az évi Prima Primissima közönség díjat is.

Öt könyve jelent meg eddig.


időpont: 2018. március 8. 19:00
Kapunyitás: 18:15


Helyszín: Regent Hall, 275 Oxford Street, London

Jegyek ára: £21

Mindenkit szeretettel várunk!

2014 Stage in london - All rights reserved!

Találkozzunk a Facebook oldalunkon is!