Navigation Menu+

Sebestyén Erzsébet Tara
2017. 02. 18 – 27.

Sebestyén Erzsébet Tara, a Nők Lapja Café állandó szakértője februárban már ötödször látogat Londonba, hogy kineziológiai oldásokkal és családállítással segítsen a hozzá fordulóknak.

Családállítás

A családfelállítás Bert Hellinger nevéhez fűződő terápia. A Familienaufstellung szó szerinti fordítása. A terápia Magyarországon 2000 óta családleképezés, családfelállítás, családállítás neveken vált ismertté.

További információk a családállításról
Általában csoportos formában történik, de egyéni foglalkozás is lehetséges. A csoportos formánál az egyén két-három mondatban elmondja témáját, majd a vezető vagy az egyén a csoportból a családtagok helyett megszemélyesítőket választ. Helyüket a térben a vezető jelöli ki, vagy megkéri az egyént, hogy kezeit vállukra téve helyezze el őket úgy, ahogy abban a pillanatban érzi. Ezután magától elindul a személyek mozgása, mintegy ráérezvén az egyén és a hozzátartozó sorsok, események energiájára, kötődéseire. A mozgásban előbb utóbb megjelenítődik a „sérült pont”, a kitagadott, elfelejtett, megítélt odatartozó. Ezután következik a tudattalan szeretetből fakadó kötődések feloldása, és a tudatos szeretet kialakítása: az egyén a felvállalt sorsot nagy tisztelettel „visszaadja” annak, akihez az tartozik, gondolkodásmódja ítéletmentessé válik és „elkezdheti” a saját életét.
 • időpontok:
  2017. február 18., 19. és 26. – 10-18 óráig
  A Családállítás programján, egy-egy napon 6 állító és 3-4 segítő vehet részt, állítani két napból csak egyszer lehet, segítőként mindkét napon van lehetőség a részvételre.
 • helyszínek:
  Február 18. és 19. – Crosby Hall, Cheyne Walk, London, SW3 5AZ
  Február 26. – Szervezés alatt

 • Ára: Az állítók részvételi díja: £75 (ha másnap segíteni szeretnének, akkor segítőként ingyenes a részvétel)
 • A segítők részvételi díja: £20 (ha csak segíteni szeretnétek)

Jelentkezés ezen az email címen: edit@stageinlondon.co.uk

 

Egyéni kineziológia

A kineziológiai oldások során fel tudjuk tárni a betegségek lelki hátterét, segítve ezzel is a gyógyulást. Tapasztalatom szerint egy-egy probléma hátterében nem csupán az egyén saját személyiségfejlődése során átélt negatív élmény a felelős, hanem elképzelhető, hogy a család rendszerében van valamiféle probléma, ezért a kineziológiai oldásokat gyakorta kell kiegészíteni a Hellinger-terápiával.

Kineziológia információ
Mi történik egy kezelésen? Stressz, azaz negatív érzés hatására testünk az üss vagy fuss üzemmódba kerül, az agy lekapcsol, minek következtében az izmokat is lekapcsolja. Ezt a változást olykor látványosan átéljük térdremegés, elgyengülés, elpirulás és hasonló formákban. Előfordul, hogy nem ilyen intenzív a test reakciója, ami nem jelenti azt, hogy nem kapcsolt le a test. Ha se nem ütöttünk, se nem futottunk, amihez testünk stresszhormonokat termelt, ezek a fel nem használt hormonok energiablokként testünkben maradnak. A test elgyengülése, amely az izomtónus elvesztésében is megnyilvánul, nem csupán az adott szituációban figyelhető meg, hanem mivel az élménnyel együtt elraktározódott, később is. Elegendő tehát rágondolni a stresszt okozó személyre, életkorra a jelenben, a test gyenge izomtónussal reagál. Amikor pozitív élményben van részünk, az agy és a test felkapcsolt állapotban van, izmaink tónusa erős. Elegendő megvizsgálni, szakmai szóval mondva tesztelni egyetlen izmot, az erős vagy gyenge izomtónus változása megfigyelhető. Ennek megfelelően a gyenge izomtónus elvezet a problémás életkorokhoz, személyekhez, érzésekhez. A praktikusság figyelembe vételével az elülső deltaizmot teszteljük úgy hogy a tesztelt személy 30 fokos szögben előrenyújtja a karját, s a kineziológos enyhe nyomásra érzékeli az erős illetve gyenge izomtónust . Amikor megtaláltuk a blokkokat, számtalan korrekciós technikával, ami lehet egy homlok/tarkó tartás vagy egy eszencia korrigálunk stb., s az izomtónus erőssé válik.

Egyéni kineziológiai oldásra ezek az időpontok elérhetőek:

2017. február 25.
115 Hughenden Road, St Albans, AL4 9QW

2017. február 27.
234b Well Street, London, Homerton Overground megálló közelében


 • Részvételi díj: 48 font/fő

Jelentkezés ezen az email címen: edit@stageinlondon.co.uk


Minden érdeklődőt nagy szeretettel várunk!

2014 Stage in london - All rights reserved!

Kedves Vendégeink!

Július 28. és augusztus 26. között szabadságon leszünk.

A nyári időszakban vásárolt jegyeket augusztus 27-én kezdjük el kiküldeni.

Mindenkinek nagyon szép nyarat, jó pihenést és feltöltődést kívánunk!