Navigation Menu+

Soma Mamagésa Londonban
2015. október 9-18.

Soma Mamagésa idén ősszel ismét a vendégünk lesz a Bloomsbury Central Baptist Church-ben találkozhattok Vele és kiáradó, nyílt, örömmel és jó adag lazasággal teli személyiségével.

 


 

A hétköznapi élet mágiája, avagy a tudatosság teremtő ereje

 

A ’90-es években az első spirituális olvasmányaim egyike volt A mindennapi élet mágiája című könyv Szepes Máriától,- aki később mesterem, barátom is lett- s igen nagy hatással volt rám. Azóta is a legérdekesebb témának tartom a sors és a szabad akarat egymáshoz való viszonyát, vagyis azt, hogyan és milyen mértékben lehetünk életünk hajójának kapitánya.

Úgy gondolom, alapvetően nem az én érdemem, hogy a Hajdúnánásról fővárosba költöző, azt kiskorától meghódítani vágyó kislány elérte a célját. De vajon kié? Mi az, amit a tudatosságom ereje által teremtettem? És hogyan? A hétköznapjaim tele vannak mágikus gyakorlatokkal, rituálékkal, és figyelem a következményeket, mint egy izgalmas kísérletet. Sőt, most már szándékosan gyakorlom is a teremtést, mert hiszem, sőt, tapasztalom, hogy teremtő „ember-istenek” vagyunk valamennyien. Nem véletlen, hogy ilyen divatos hely most a Föld.

Élvezetes ez az életjáték!


 

Helyszín: Bloomsbury Central Baptist Church 235 Shaftesbury Avenue

Időpont: 2015. október 9. péntek 19:00 Kapunyitás: 18:00

Jegyek ára

  • elővételben: £18
  • A helyszínen: £22

 

Kurzusok:

Soma Mamagésa tavaly őszi londoni itt tartózkodása után ismét Londonba látogat és két hétvégén keresztül újra kurzusokat tart az érdeklődöknek.

1. kurzus
Téma: A nőiségünkben ért sebek tisztítása, a nőiség öröme, szentsége és újra értelmezése

Ez a hétvége csak nőknek szól.

“A hétvége célja, hogy végigvegyük azokat az alapvető sebeket, lejárt hitrendszereket, beégett legtipikusabb mintákat, amiktől és amikben mindenképpen tisztulnunk kell ahhoz, hogy napról-napra egyre inkább a saját életünket éljük.
2004 óta dolgozom nőkkel, látom, hogy mik azok az alapvető sérülések, lejárt hitrendszerek, beégett szerepek, tipikus (tehát kollektívben benne levő) minták, amiket hordozunk magunkkal, és amiket optimális felismernünk, elengednünk ahhoz, hogy itt a jelenben esélyünk legyen a teljes női lét megélésére. Hiszem, tudom, látom, élem, hogy egy új korszak első fecskéi vagyunk, akik egy új nőiségnek a letéteményesei. Ebben a pár napban ebben kívánok segítséget nyújtani nőtársaimnak.”

Időpont: 2015. október 10-11. 10:00-18:00
Helyszín: Jacksons Lane, 269a Archway Road
London, N6 5AA
Stúdió 1.

A kurzus költsége: £120/fő/hétvége


2. kurzus


Téma: Maszkok, szerepek és önvaló, “vagyok, aki vagyok”

Nőket és férfiakat egyaránt várunk.

“A hétvége célja, hogy mélyebben definiáljuk az önvalót, azt, hogy a szerepeink, hozott karaktereink mögött kik is vagyunk valójában. Mit is jelent az az álarc mentes állapot, amiben a lélekhez kapcsolódva megérezzük azt, hogy mit is jelent a “vagyok, aki vagyok” állapota. Ehhez elengedhetetlen az önmagunkra való kívülről rálátás (amihez nagyon fontos a közösség segítő jelenléte), és az ősbizalom-ősbiztonság állapotának a megteremtése, mint hozott ősi tudásunkra való emlékezés. Ezáltal erősödik az önbizalom, önszeretet, és a saját lelkünkkel való kapcsolódás.”

Időpont: 2015. október 17. (12:00-20:00) -18. (10:00-18:00)
Helyszín: Jacksons Lane, 269a Archway Road
London, N6 5AA
Stúdió 1.

A kurzus költsége: £120/fő/hétvége

A kurzusokra jegyeket a weboldalunkon vásárolhattok a PayPal rendszerén keresztül. Kérünk, hogy a jelentkezés folyamán valós e-mail címet adj meg, mert minden befizetőnek visszaigazoló levelet küldünk a tudnivalókkal.

 

Online jegyvásárlás a weboldalunkon, a PayPal biztonságos rendszerén keresztül. (Nincs kezelési és postaköltség.)

stageinlondon.com/jegyvásárlás

Személyes jegyvásárlás: BeautyGarden Kozmetika, 46 Chaucer Green, CR0 7BN

Mindenkit szeretettel várunk!

2014 Stage in london - All rights reserved!

Találkozzunk a Facebook oldalunkon is!