Navigation Menu+

Soma Mamagésa Londonban
október. 19.,20.,21.

Soma Mamagésa előadás és workshopok Londonban

 

október 19. - Új energia, új tudatosság, új korszak és ebben a helyünk és feladatunk
Nem csak egy új évezredbe léptünk be, de egy új korszakba is. Új fizika (kvantumfizika), új biológia, új medicina, új média megjelenések és ahhoz köthető közösségek, kommunikációs megnyilvánulások, új egyensúly, új férfi, új, nő, új ember van születőben.

Ennek a hatalmas változásnak a feldolgozásához szükségünk van egy (új) tudatosságra. Már nem kívülről- felülről kell várnunk, hogy hova, merre, mit és miért, hanem ahhoz, hogy áramlásban legyünk (azaz boldogok és sikeresek legyünk), meg kell tanulnunk befele figyelni, és akkor meg tudjuk lovagolni az új energiákat.

október 20. - Önbizalom és én-erősítő workshop
Addig érsz, ameddig az önbizalmad ér. Ha nincs elég önbizalmad, nem is mered képviselni a saját érdekeidet. Nemcsak játszani, huncutkodni, csibészkedni, vagánykodni vagy adott esetben beszólni nem mersz, hanem beleállni abba a helyzetbe, ahol magadat képviseled, mert sodródni fogsz afelé, amit a másik elvár. És akkor már a kommunikációd is konfliktuskerülő lesz. Mert ha nincs elég önbizalmunk, kompenzálni fogunk, zsákutcákba megyünk bele és sémákba, sztereotípiákba fogunk kapaszkodni, és semmi nem lesz valódi.

A saját önbizalmunk (ami abszolút fejleszthető) a párkapcsolatnak, az emberi kapcsolatoknak, a jó szülőnek levésnek, a saját életünk élni tudásának, szóval mindennek az alapja.

Mivel ez egy alap téma, sokszor dolgoztam már vele, viszont az elmúlt néhány évben a programozott tér technikájával segítem ezt az intenzív belső munkát.

Mivel a valós és tartós önbizalom megszerzése, felépítése, megszilárdítása – mindenkinél egyénien- egy hosszabb folyamat, ez alatt a rövid idő alatt azt tudom megmutatni, hogy mi minden segíthet ebben. A saját árnyék énünk, szégyellt dolgaink felszínre hozatala, bevállalása, a „vagyok, aki vagyok” állapotának, illetve a saját tartóoszlopunk, tengelyünk erősítése.

Kurzusaim külön ajándéka az, hogy extra gyorsan tudom feloldani az embereket, és teremtek meg egy olyan elfogadó teret, amiben könnyen megnyílnak és feloldódnak a jelenlevők, és rendszeresen meg szoktuk élni az egység élményt is. Hazavihető technikákat is adok, hogy tudjanak otthon is dolgozni magukon a jelenlevők. A belső munkát különféle eszközökkel érem el, amiket az elmúlt években a leghatékonyabbnak tartottam.

október 21. - Teremtő erőinket aktiváló workshop Londonban
Mindannyian hatalmas teremtő erővel bírunk, de ehhez nem elég csak akarni. Az akarat sokszor átcsaphat görcsös hiper szándékba, amivel épp az ellenkezőjét érjük el. És az sem mindegy, hogy amire vágyunk, milyen motivációból és milyen szintről jön. Fontos megvizsgálnunk, hogy valóban ezt szeretnénk, a lelkünk mélyéről? És ha igen, hogyan juthatunk el ide, mi minden segíthet ebben?

Ezen a kurzuson még inkább vegyítem a pszichológiai és spirituális tudásaimat, hozzátéve a szertartásban (mint saját műfajban) levő hatalmas erőt is. Az elmúlt években egyre jobban kikristályosodott egy saját stílus: a szertartás workshop, ahol a klasszikus négy (vagyis öt) elem szertartást a saját céljainkra használjuk. Ezáltal olyan tudást adok át, ami segít minket a megfogalmazott terv, vágy megvalósulásában.Természetesen mindenkinek annyira és úgy, ahogy arra valóban szüksége van. De ehhez ki kell tisztítanunk az utat.

Erre a kurzusra azokat várom, akik szeretnének valamit megvalósítani, szeretnének közelebb kerülni a tervükhöz, és ehhez külső illetve belső erőt gyűjtenek.

Akik növelni szeretnék a saját magukba és a saját teremtő-megvalósító képességeikbe vetett hitüket.

Akik vonzódnak a spiritualitáshoz, és a szertartásokban rejlő erőkhöz és szimbólumokhoz.

Akik szeretnének mélyebbre menni önmagukban. Akiket vonz a belső munka és a többiekkel való kapcsolódás élménye.

Időpontok:

Új energia, új tudatosság, új korszak és ebben a helyünk és feladatunk:
2018. október 19. 19:00

Soma Mamagésa Önbizalom és én-erősítő workshop:
2018. október 20. 10:00-18:00

Soma Mamagésa Teremtőerőinket aktiváló workshop:
2018. október 21.10:00-18:00

Helyszínek:

Új energia, új tudatosság, új korszak és ebben a helyünk és feladatunk:
Bloomsbury Central Baptist Church, 235 Shaftesbury Avenue, London, WC2H 8EP

Soma Mamagésa Önbizalom és én-erősítő workshop:
Highgate Primary School, London

Soma Mamagésa Teremtőerőinket aktiváló workshop:
Omnibus Theatre, London

Jegyek ára:

Új energia, új tudatosság, új korszak és ebben a helyünk és feladatunk
£21

Soma Mamagésa Önbizalom és én-erősítő workshop
£95

Soma Mamagésa Teremtőerőinket aktiváló workshop
£95

2 napos workshop
£160

Mindenkit sok szeretettel várunk!

2014 Stage in london - All rights reserved!