Navigation Menu+

Szalóki Ági Gyerekkoncert
2018. 11. 03.

Ezeket a jegyeket már nem postázzuk,
a kinyomtatott vagy okostelefonon bemutatott PayPal visszaigazoló email szolgál belépőként.

Szalóki Ági trió koncertje gyerekeknek

Közreműködik: Csókás Zsolt (gitár), Födő Sándor „Fodo” (ütőhangszerek)

A Körforgás zenei anyagát énekelt versek alkotják, többek között József Attila, Tamkó Sirató Károly, Szabó T. Anna, Erdős Virág, Jónás Tamás és Garaczi László költeményei. A zeneszerzők, Szalóki Ági és Fenyvesi Márton, aki első ízben dolgozott együtt Ági összeszokott csapatával, színes, izgalmas zenei világot hoztak létre: a dalok a magyar, cigány, az afrikai mali és pigmeus, az indiai zenei hagyományok mellett a jazz és a könnyűzene világából is merítenek. A Körforgás szövegei is sokfélék: a gyerekek és felnőttek számára ismerős élethelyzetekről szólnak (utazás a négyes–hatos villamoson, mi történik, ha lefagy a számítógép), de lehetőséget adnak a szerelemről, a születésről, a családról és az elmúlásról való beszélgetésekre is. A verseket a körforgás jegyében Szabó T. Anna mesefüzére öleli körül, a kötet gyönyörű illusztrációit Kiskovács Eszter készítette.

Szalóki Ági családi koncertjein az elhangzó dalokat a Körforgás c. lemez dalaiból, a Cipity Lőrinc és Gingalló dalaiból, sőt, a Téli-nyári labodából válogatja.

Ezúttal a lemezek dalait, Ági trió formációban mutatja be.

Szalóki Ági világzenei és jazz énekesnő a magyaron kívül 11 nyelven énekel. Külföldön legtöbbet az Egyesült Államokban koncertezett, de számtalanszor énekelt francia, holland, spanyol, német, angol, ír, orosz világzenei és jazz fesztiválokon is. A Besh o droM-mal végigjárta a kanadai jazz fesztiválokat Vancouvertől Montreálig. Magyarországot állami rendezvényeken is képviselte New Yorktól Jeruzsálemen át Pekingig.

Időpont:

2018. november 3. 10:30

Helyszín:

Szt. István Ház, 62 Little Ealing Lane, London, W5 4EA

Jegyek ára: £10/fő (1 éves korig ingyenes)

Mindenkit szeretettel várunk!

2014 Stage in london - All rights reserved!