Navigation Menu+

Van a Van Trió Koncert
2015. október 23.

Izgalmas, egyedi zenei hangzás várható el Mamagésa legújabb zenei formációjától, amivel az Evernessen fognak debütálni. A zeneszerző Soma és Schlosser András, illetve néhány dalban Lőrincz György. A dalszövegeket magyarul, angolul és halandzsa nyelven Soma írta.

Soma úgy fogalmazta meg zenéjük célját, hogy számára a legfontosabb maga a lélek megérintése, és felszabadítása. Úgy érzi, hogy idővel egyre inkább jellemző lesz rá a „lélek zene”, ebben szeretne mélyülni. Szeretné, ha zenéjük megérintené a mindenkiben ott rejlő játékos-teremtő-kreatív-örök gyereket. Szövegeit átitatja a spirituális gondolkodás.
A zenei stílus igen egyedi, de alapvetően jellemzőek rá a fülbemászó dallamok. Sokféle elem jelenik meg a repertoárjukban: a jazz, az etno, a pop, néhol a rock és az avantgarde stílusjegyeit is hallhatjuk, de alapvetően mindegyikre jellemző a melodikusság, játékosság, és jó néhány dalban az elemeltség, ami néhány dalban pszichedelikus hangzás ad. A koncert nagyon tudatos ívben van felépítve, fokozatos építkezés után jön a tetőpont, a kiáradás, majd a feljövetelhez képest gyorsabb lemenetel jellemzi az ívet, végül a közönséggel való összekapcsolódás. A zene egység élményt, összekapcsoltságot teremtő lehetősége olyan adomány, amit öröm kihasználni.


 

A hangszerek: gitár, bőgő, dob, szaxofon és elektromos szaxofon, pianínó, és helyenként elektronika (groove boksz).
A zenekar tagjai:

  • Soma Mamagésa – ének, dalszöveg, dalszerzés
  • Schlosser András – gitár, zeneszerzés
  • Lőrincz György – szaxofon, elektromos szaxofon, zeneszerzés, hangszerelés
  • Újváry Flóra – bőgő
  • Banai Szilárd– dob

 

Időpont: 2015. október 23. 19:30

Helyszín: POSK Jazz Cafe, Hammersmith 238-246 King St, W6 0RF

Jegyek ára elővételben: £15

Online jegyvásárlás a weboldalunkon, a PayPal biztonságos rendszerén keresztül. (Nincs kezelési és postaköltség.)

stageinlondon.com/jegyvásárlás

Szeretettel várunk mindenkit!

 

2014 Stage in london - All rights reserved!

Találkozzunk a Facebook oldalunkon is!