Navigation Menu+

Workshop Somával Londonban csak nőknek – 2020. május 16-17.

Sokak kérésére Soma májusban újra Londonban tart két napos kurzust.

Időpont:
2020. május 16. szombat 10:00-17:00
2020. május 17. vasárnap 10:00-19:00


2020. május 16. szombat – 10:00 – 17:00

Ősi női erőinket aktiváló-erősítő kurzus
Egész napos belső munka csak nők számára, akiket hív a bennünk élő, mindenkiben jelen levő ősi női erő mélyebb megismerése. Hogy miért érdemes ezt behívni, aktiválni, tudatosítani magunkban?
Azért, mert a jelenlegi, money-pulációkkal teli, értékvesztett és zavarodott világban (amit persze nagyon szeretünk, és pont olyan, amilyennek lennie kell, tele sok nagyszerű és törvényszerű változással), nagyon fontos, hogy megtaláljuk azt, ami valós, mély, igaz és erőt adó, hogy stabilak, önbizalom teliek, erősek és életszeretőek legyünk. Mert ez sugárzik ki majd a családunkra, környezetünkre, a világra, és ez gyógyítja az Anyaföldet is, akivel össze vagyunk kapcsolva.

A NŐKNEK A SAJÁT TESTÜKKEL VALÓ ÚJRA EGYESÜLÉSE KARMA GYORSÍTÓ ÉS GYÓGYÍTÓ HATÁSÚ AZ EGÉSZ FÖLDNEK.

A nő öröme és önmaga szeretete nem csak önmagát gyógyítja és a környezetét, de még az anyaföldet is. Továbbmegyek: az ÚJ NŐ legfőbb feladata kiállni önmaga mellett, mert – még egyszer hangsúlyozom – ez gyógyítja az anyaföldet is. A Tiszta szex című könyvemben részletesen írok arról, hogy minden ma élő nő méhének az állapota megegyezik az anyaföld pillanatnyi állapotával. Nem utópiának gondolom, ha minden nő megkapná azt, amire lelke-és teste mélyén vágyik, ez a bolygó paradicsom lenne.

Ehhez a következőkön fogunk dolgozni, illetve a következőkre lehet számítani ebben a 2 napban:

– Összekapcsolódás az anyafölddel, megtanuljuk, hogyan töltsük a teremtő erőnkért felelős energia központunkat.
– Szertartás, az első, amiben megteremtjük a tisztító-gyógyító-támogató teret, és behívjuk a támogató Erőket.
– Az anyánk és női őseink támogató erejének a behívása

– A hitrendszerekből és a kollektívből hozott programok tisztítása

– Megnyílás a szexualitásban való szintlépésre

– Önelfogadás, önszeretet rituálé

– Öröm és játék, hiszen a bennünk élő örök gyerek nélkül megélése nélkül nem élhetünk teljes életet http://ujegyensuly.hu/onismeret/belso-gyermek-esszencia


2020. május 17. vasárnap 10:00-19:00

Méh tisztító szertartás

Ezelőtt hat évvel éppen Londonban jött az ihlet (egy kurzusomon), hogy kezdjem el otthon is csinálni a szertartásaimat, ne csak magamnak. Úgyhogy több, mint 5 éve tartom ezeket a szertartásokat, igen nagy sikerrel. (Itt olvashattok a visszajelzésekről: http://www.somamamagesa.hu/visszajelzesek/meh-tisztito-szertartasaimrol

Rengeteg pozitív visszajelzést kaptam arról, hogy a szertartás elindított változásokat. Ezt magam is tapasztalom. Erre csak előzetes bejelentkezés, és felkészülés után lehet jönni.
Ez egy szertartás, tehát csak az jelentkezzen, aki alapvetően vonzódik a szertartásokhoz. Akinek ez a formai megnyilvánulás nem szimpatikus, aki nem hisz a szertartások erejében, az jobb, ha más módon kíván tisztulni. A rituálék, szertartások, beavatások ősidők óta minden kultúrában jelen voltak, vannak, rengeteg lenyomatot hordozunk magunkban erről, és nagy erővel bírnak, hiszen segítenek lezárni egy korszakot, és megnyitni egy újat. Segítenek elengedni, és azt újat meghívni.

Én hiszek abban, hogy mindannyian hatalmas teremtő erővel bírunk, és nem csak hiszem, hanem meg is tapasztaltam a saját öngyógyító és teremtő képességeimet. Több éven át volt miómám (igen sokat szenvedtem vele), amit magamnak mulasztottam el, gyógyítottam meg. Ezt a tudást fogom felkínálni nőtársaimnak, de nem én fogok gyógyítani, hiszen mindenki csak SAJÁT MAGÁT GYÓGYÍTHATJA MEG. Én csak eszközöket mutatok, de soha ne az eszközben higgyünk, hanem saját magunkban! Ahogyan a Tiszta szex c. könyvem végén is írtam róla, az összes férfi energetikai lenyomata, akivel valaha is szexuális kapcsolatot létesítettünk ott marad a méhünkben. Nyilván valamennyien össze vagyunk egymással kötve, de akit, akiket ezen a fizikai szinten is beengedtünk magunkba, még inkább. Úgy tartják, hogy az elválás után a férfi tovább csapolhatja az energiánkat (mivel mi vagyunk a kehely, a befogadó), amennyiben szeretetlenül gondol ránk. Ezek az energetikai lenyomatok viszont kitisztíthatóak. Ezt azért tesszük, hogy visszavegyük (szeretettel) a saját energiánkat, autonómiánkat.

Kérlek, jól gondold át, hogy ezen időpont biztosan megfelelő e neked, mert jelentkezéseddel lefoglalsz egy helyet.
A szertartáson való jelenlétnek különféle kritériumai vannak. Amennyiben érdekel a részvétel, írj egy levelet Editnek (edit@stageinlindon.co.uk), és ő külön
email-ben elküldi neked a feltételeket, hogy mi mindent kell tenned előtte, hogy a szertartás minél hatékonyabb, sikeresebb legyen.

Szeretettel várok minden felnőttkorú nőtársamat, aki nyitott erre a közös teremtésre, és arra, hogy hogy fejlődjön az önszeretetben, és a nőiségében való kiteljesedésben.

Ez a két nap tele lesz gyakorlatokkal, megélésekkel, amikből jó néhány technikát haza is vihettek.

Mindenkit szeretettel várok!

Soma Mamagésa


Helyszín: Academy Mews Dance Studios, 15 Pratt Mews, London NW1 0AD (The Lounge Stúdió)

2014 Stage in london - All rights reserved!